Život u Valpovu, ljudi koji ga čine, njihove priče, moja sjećanja iz djetinjstva i neki kreativni pokušaji...

četvrtak, 22. kolovoza 2013.

Nezasluženi pokloni

Još uvijek mi je nevjerojatno da mi osobe, za koje donedavno nisam ni znala da postoje šalju razglednice, pisma i poklone. Nisam to ničime zaslužila. Čudan je osjećaj kad si istovremeno presretan, sjetan, raznježen, tužan, pa opet sretan...I to zato što si dobio nešto prekrasno, lijepo, a ne znaš ni sam zašto.

 Ipak, na moju je adresu nedavno stigla razglednica iz susjedne nam Italije, potpuno neočekivano, nenajavljeno.
 Otvorih sandučić i vidjeh šarenu karticu-pomislih, netko s ljetovanja me se sjetio, međutim čitam i ne vjerujem! Osoba, za koju nisam niti znala da ima moju adresu mi šalje pozdrave, ponukana mojim postom o razglednicama i pismima! Fikreta- od srca ti zahvaljujem! Pretpostavljam da je na razglednici tvoje mjesto stanovanja-čini se da ima dugu povijest i mnogo znamenitosti, baš kao stvoreno za tebe i tvoj istraživački duh.







A onda danas, ponovno iznenađenje. Poštar mi donosi paketić iz Srbije i već vidim Kajino ime na njemu! Da sam sama birala knjigu, ne bih bolje izabrala: Svijet Petra Zečića i prijatelja, cijeli komplet priča, na engleskom! Ne mogu dovoljno zahvaliti na ovako lijepom poklonu. To je, pretpostavljam, najljepša crtana serija koju sam pratila, ili barem jedna od najdražih. Ali to nije sve, tu je i ručno rađena čestitka- mačak se odmara na mekom jastučiću...a netko pije toplu čokoladu...ili čaj s kolačićima...a možda mačak pije čaj? 






 Hvala vam objema! Tko zna, možda i mi jednom zajedno popijemo toplu čokoladu...ili čaj s kolačićima...

Broj komentara: 10:

  1. :) Mačak pije čaj :) A, ne bih imala ništa protiv ni da svi zajedno sa njim sednemo i popijemo čaj. Nadam se da mi nećeš zameriti zbog glupavog crteža. Ja, zapravo, takve čestitke pravim kad se dopisujem sa svojim bratanicama.
    Drago mi je da si se obradovala, a radost je, pretpostavljam, utoliko veća što nisi znala da ćeš pošiljke dobiti. Fikreta je, zaista, predivna osoba, vedra, dobronamerna, voli svakoga da obraduje. Za mene je stvarno čast što sam sve vas ovde na blogu upoznala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Crtež je baš lijep, nikako glupav! Slažem se da je sreća veća kad je uistinu iznenađenje, kad se ne očekuje. A sreća je bila i pronaći sve vas u moru blogova i ljudi...:)

      Izbriši
  2. Nezasluženi??? Čim si ih dobila.znači da si ih zaslužila!;)
    Uživaj u osećaju sreće koji ti pruža poznanstvo sa tako divnim ljudima
    Pozdrav:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Upoznaju se preko blogova ljudi, pa ti se čini da ste već bili zajedno, da vam se dopadaju slične stvari, ideje...Puno pozdrava!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)