Život u Valpovu, ljudi koji ga čine, njihove priče, moja sjećanja iz djetinjstva i neki kreativni pokušaji...

ponedjeljak, 30. prosinca 2013.

Pčela u oku

Volim med, a volim i pčele...uvijek sam se divila ljudima koji brinu o tim vrijednim kukcima, a one bezbrižno lete sad ovdje sad ondje ne znajući da se netko pobrinuo kako bi bile u blizini baš te prekrasne livade ili bagremove šume...A onda se zaslade svi pomalo...i pčele i ljudi...no recite pčele, koja je tajna vašeg jedinstvenog recepta? 





          

  




***

Ono što mi se posebno sviđa jest njihovo zujanje...nema ljepšeg zvuka od roja pčela u procvjetaloj krošnji neke rane trešnje...





                                                                              ***











Broj komentara: 6:

  1. He, baš su slatke! Ti se baš uželela proleća! Ne znam kako je kod vas, ali kod nas nekako kao da se zima završava, a proleće tek što nije granulo.
    Odlično su ti ispale kutijice. Jesu li to prvi dekupaži? Joj, kako sam ja bila ustreptala kad sam ukrašavala čajnik. Mogu da zamislik kako je sad tebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To su mi prvi u životu, baš mi se sviđa ukrašavati te kutijice, sad bih stalno pravila, ali morala bih naučiti još pokoji trik dekupaža, ovo je samo osnova...sva sreća pa ima na internetu sve objašnjeno pa tko ima volje stvarno može sam naučiti štošta...kod nas zime , barem one prave, još nije ni bilo...sve nekako li la, sad hoće sad neće, pa da barem onda dođe proljeće...:)

      Izbriši
  2. Dala si se na posao, lijepe su sve, i one iz prošlog posta. Imaš neki svoj stil, kombinacija crtanja i dekupažiranja. Samo nastavi, i srećna ti Nova godina!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Fikreta, da primijetila sam da profesionalci baš ne kombiniraju dekupaž sa slikanjem, a ja nekako tako krenula pa nastavila tim putem...želim i ja vama sve najbolje u novoj godini, ali detaljnije želje za vas još slijede, samo moram biti strpljiva :)

      Izbriši
  3. Evo sad saznadoh za tvoj problem. Znam kako je to, ali ne znam po kom principu funkcioiše i zašto smo mi žrtve. Pretpostavljam da "kačeći" se na naše stranice pokušavaju da povećaju promet na svojim sajtovima. Grozno. Ali ne sekiraj se, koliko god da su oni uporni, mi smo upornije :)
    Želim ti srećnu i detinjski bezbrižnu novu godinu i da nam se više ne dešavaju ovakve stvari!
    I, samo da ti kažem, obrati pažnju na ove sličice sa leve strane, nešto su se raširile, ne vidim sa te strane šta kucam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, mislim da sam uspjela smanjiti te slike sa strane :) Najljepše od svega bilo bi doživjeti bezbrižnu godinu kakve su bile nekada....

      Izbriši

Hvala na komentaru :)