Život u Valpovu, ljudi koji ga čine, njihove priče, moja sjećanja iz djetinjstva i neki kreativni pokušaji...

srijeda, 11. prosinca 2013.

...Tikvenko upoznaje svijet

...a tko bi mu i zamjerio! Prva stvar s kojom se susreo u svom kratkom životu bio je prekrasan poklon od Fikrete i Ksenije, s pregršt lijepih riječi i želja...Fikreta me još jednom uspjela iznenaditi i pomalo rastužiti i znala je točno što mi treba poželjeti... Ne samo da sam dobila predivnu knjigu '' Dva šala, jedna ljubav'' već i potpuni prijevod!
 Tko bi se toga samo sjetio, tako lijepa gesta...već vas zamišljam kako čitate, prevodite, pišete i to sve za mene! Nije mi jasno kako sam to zaslužila, hvala vam drage prijateljice...daleka Italija tako je blizu sada...još će biti bliža kad pojedem čokolade koje ste mi poslale :)I tako ja bezuspješno pokušavam uvjeriti Tikvenka da ne vjeruje baš svakome koga upozna, ali on je još zasljepljen blještavim ukrasnim papirom i šarenom knjigicom te se čudi kako netko može biti zločest...Uostalom i knjiga govori o ljubavi...No dobro, neka vjeruje što želi, uostalom i bolje je tako...možda će zaista upoznati samo lijepe stvari...

Broj komentara: 6:

 1. Kad se osmjehuješ i oči ti se smješkaju! Eto, zbog osmijeha se i prave pokloni :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. To mi je već netko rekao, valjda je onda stvarno tako! Puno vam hvala, uopće nisam očekivala da ću dobiti nešto, pogotovo knjigu! I toliko detalja na koje ste mislile, crvene i plave ceduljice, kao i boje koje su voljeli likovi u priči, pa bijela neutralna kada govori unuk...i leptirić je prekrasan, stvarno ste dosjetljive. :) Jednu čokoladu sam već pojela i prefina je bila, s karamelom, mmmmljac! :D

   Izbriši
 2. Fikreta je tako jedno divno i plemenito biće, da me uvek ostavi bez teksta! Njeni su gestovi neverovatno pažljivi i sve što čini, čini sa mnogo ljubavi! Tako da je dobro što je Tikvenko odmah nakon tebe, upoznao nju, to će mu pomoći da zavoli ovaj svet, uprkos svim njegovim manama :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Istina, zaista su predivne obje, i tako samozatajne i neprimjetne, a tako velike-Tikvenko je imao sreće da ih upozna prvi dan :)

   Izbriši
 3. Pa mogu samo da zamislim koliko je Fikretna srećna zbog tvog zadovoljnog lica.Verovatno je to i priželjkivala kad je spremala ovaj divan poklon za tebe.Baš mi je drago..eto takvi gestovi šire pozitivnu energiju..Pozdrav!:)

  OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)